LOGO shield  MICROS SHC LOGO1                                                                                                                     Flag of Greece.svg    ss1280px Flag of the United Kingdom.svg  

 

 

Menu

G 20180318 112442Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του σχολείου μας στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018! Ομάδες του δημοτικού μας συμμετείχαν στα 1000 και στα 3.000 μέτρα, ενώ μαθητές και μαθήτριες από το γυμνάσιο και το λύκειο στα 5 .000.μ. Ο μαθητής Καραγιάννης Κωνσταντίνος της Α γυμνασίου έκανε ρεκόρ σχολείου, με τον απίστευτο χρόνο 19.38!

Περισσότερα...

kagkimage8Την Κυριακή 18 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Διεθνής Μαθηματικός διαγωνισμός "Καγκουρό" στον οποίο το σχολείο μας συμμετείχε για ενδέκατη συνεχή χρονιά και μάλιστα ως εξεταστικό κέντρο. Ευχόμαστε στους 455 μαθητές που ήρθαν στο σχολείο μας και έλαβαν μερος, καλά αποτελέσματα και καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους!

Περισσότερα...

Την Παρασκευή 16.2.2018 η δασκάλα της Δ΄τάξης του Δημοτικού μας, κ. Αναγνώστου Κλειώ, συμμετείχε στην ημερίδα που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία με θέμα: «Η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ». Η κ. Αναγνώστου παρουσίασε την προσέγγιση της Δ’ τάξης στην ενότητα των Μετρήσεων και των σύντομων πολλαπλασιασμών και διαιρέσεων με τις δυνάμεις του 10. Η παρουσίαση στηρίχτηκε σε μια μυθοπλασία με τίτλο ΣΥΜΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Περισσότερα...

Οι μαθητές της Γ γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα - Λιναρδάτου την Τρίτη 13 Μαρτίου κατέκτησαν την 1η και 3η Πανελλαδική θέση στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό European Money Quiz. Το European Money Quiz είναι ένα παιχνίδι γνώσεων για το Χρήμα και έχει διαμορφωθεί με στόχο να αποτελέσει εργαλείο για τη βελτίωση του χρηματοπιστωτικού εγγραμματισμού μαθητών ηλικίας 13-15 ετών, και προετοιμασίας για τους διαγωνισμούς μεταξύ τάξεων που θα πραγματοποιηθούν σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο για πρώτη φορά το 2018.

Περισσότερα...

Από "εδώ" μπορείτε να κατεβάσετε τις εισηγήσεις του συνεδρίου με τίτλο "Γλώσσα, Ιστορία, αξίες και πολιτισμός στο σύγχρονο σχολείο: Αναζητώντας δρόμους ανανέωσης των φιλολογικών μαθημάτων".

Περισσότερα...

Το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 18:00 μ.μ. πραγματοποιείται το 20ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Α.Σ.Ι.Σ «Επαγγέλματα του χθες…», στο οποίο χορεύουν οι μαθητές μας του επίλεκτου τμήματος ελληνικών παραδοσιακών χορών Γυμνασίου-Λυκείου, του Αθλητικού-Πολιτιστικού Κέντρου του Σχολείου μας. Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου-Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης.

Περισσότερα...

Giorgos Linardatos Kentrikes 3To Σαββατοκύριακο 3 & 4 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία οι εργασίες της Διημερίδας «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη» που διοργανώθηκε για 9η συνεχή χρονιά από τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα - Λιναρδάτου. Την διημερίδα που τα προηγούμενα χρόνια έχουν παρακολουθήσει 4.500 εκπαιδευτικοί δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων, παρακολούθησαν και φέτος περισσότεροι από 500 εκπαιδευτικοί, φοιτητές, και στελέχη φορέων εκπαίδευσης-εταιρειών που προσήλθαν απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Όσοι συμμετείχαν στη διημερίδα είχαν την ευκαιρία στις 63 παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε διαδραστικούς πίνακες, να παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους σε συναδέλφους, ενώ όσοι παρακολούθησαν τις εργασίες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους παρέχουν οι τεχνολογίες στην εκπαίδευση και να ανταλλάξουν ιδέες και πρακτικές.

Περισσότερα...

Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση και φέτος να υποδεχόμαστε μία ακόμη σημαντική εκδήλωση του Αθλητικού & Πολιτιστικού Κέντρου του Σχολείου μας, τη μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση «Aladdin» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29/04/2018 στο θέατρο ACS Athens (Αγ. Παρασκευής 129 & Καζαντζάκη Χαλάνδρι).

Η ιστορία του «Aladdin» μιλάει για την αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό, το δίκαιο και το άδικο, την αγάπη και το μίσος. Το δίκαιο είναι αυτό που τελικά θριαμβεύει και μας διδάσκει πόσο σημαντικό είναι να προσπαθούμε να κάνουμε πάντα στη ζωή μας το σωστό. Η παράσταση «Aladdin» είναι βασισμένη στο σενάριο του Chad Beguelin, που με τη σειρά του είναι εμπνευσμένο από τις περιπέτειες του «Aladdin», του γνωστού σε όλους μας από το μεγάλο αραβικό παραμύθι «Χίλιες και μια νύχτες» και στη βραβευμένη με Όσκαρ μουσική του Alan Menken.

Περισσότερα...

Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 βραβεύτηκαν από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία τέσσερεις μαθητές του σχολείου μας, για την άριστη επίδοσή τους στον 78ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό "ο Ευκλείδης". Η βράβευση έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου, Οικονομικό Πανεπιστημίου Αθηνών και ώρα 11.00 π.μ.

Περισσότερα...

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας (με βάση το πλήθος των διακριθέντων μαθητών) έλαβε την πρώτη θέση στην Α΄ και Γ΄ Αθήνας, στον Πειραιά, στην Ανατολική και Δυτική Αττική και την έκτη θέση σε όλη την Ελλάδα στον 78ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό "ο Ευκλείδης 2018" (ανάμεσα σε περίπου 1100 σχολεία που συμμετείχαν). 

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 46

"Το Σχολείο του μέλλοντος είναι εδώ, ψηφιακό, βιωματικό, διαδραστικό"