LOGO shield  MICROS SHC LOGO1                                                                                                                     Flag of Greece.svg    ss1280px Flag of the United Kingdom.svg  

 

 

Menu

22243486 10155070883641279 1492549484 oΤο Σχολείο μας συνεχίζει με επιτυχία για τρίτη συνεχή χρονιά την καμπάνια υγιεινής διατροφής ‘’Σκέψου Υγειινά’’ που πραγματοποιεί και η οποία περιλαμβάνει ποικίλες δράσεις, ενημερωτικές εκδηλώσεις και projects με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους μαθητές μας, με σκοπό την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και αλλαγή της καθημερινότητάς τους , μέσω της διατροφής αλλά και της άσκησης, με στόχο την εξασφάλιση της προσωπικής τους υγείας και ευεξίας.

Περισσότερα...

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας ενημερώνουμε ότι η μαθήτρια Σαργιώτη Δανάη της Α’ Γυμνασίου (12 ετών) εισήχθη στο φυτώριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, μετά από Πανελλαδικές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ χορευτών ηλικίας 12-15 ετών. Η Δανάη εξετάστηκε στο μπαλέτο και στον σύγχρονο χορό και κατάφερε να μπει στην 1η δεκάδα των χορευτών που διαγωνίστηκαν (πέρασαν μόλις 20 χορευτές από όλες τις ηλικίες).

Περισσότερα...

Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα - Λιναρδάτου, στο πλαίσιο των χορηγικών και κοινωνικών τους δράσεων, προχώρησαν στη δωρεά σύγχρονου ηλεκτρονικού εκπαιδευτικού εξοπλισμού στη Ναυτική Σχολή Πολέμου. Τα Εκπαιδευτήρια, έχοντας πλήρη συναίσθηση της κοινωνικής τους ευθύνης, υλοποίησαν ένα πρόγραμμα χορηγίας, ύψους 5000€, που έχει όχι μόνο ουσιαστικό αλλά και συμβολικό χαρακτήρα, της έμπρακτης αναγνώρισης του ιδιαίτερα σημαντικού έργου που επιτελείται από το Πολεμικό μας Ναυτικό.

Περισσότερα...

Fthinoporino Sxoleio 16 resizeΣτο πλαίσιο προώθησης της γνώσης και της ικανότητας των μαθητών να αντιλαμβάνονται και να εξηγούν τον κόσμο, τα Εκπαιδευτήριά μας διοργάνωσαν στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου το 2ο Φθινοπωρινό Σχολείο Επιστημονικών Θεμάτων με τίτλο: «Η πανεπιστημιακή γνώση … απλά».

Οι μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου είχαν την ευκαιρία να περιπλανηθούν σε ποικίλα πεδία της Επιστήμης, να προσεγγίσουν τη γνώση μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, να λάβουν ερεθίσματα και να εμπνευστούν για το μέλλον.

Περισσότερα...

Το σχολείο μας, μέσα από το κοινό δια-σχολικό εγχείρημα “Schools in Action – Σχολεία σε Δράση”, στήριξε την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» συγκεντρώνοντας σχολικά είδη για τις πολύτεκνες οικογένειες. Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα να γεμίσουν τις τσάντες τους χαμόγελα και να τα βρει έτοιμα η νέα σχολική χρονιά.

Περισσότερα...

37181187805 1a4d4a59de oΗ πρώτη σχολική μέρα μιας ακόμη δημιουργικής και γεμάτης νέες γνώσεις σχολικής χρονιάς, της 69ης από την ίδρυση του Σχολείου μας, ξεκίνησε!

Το Σχολείο μας καλωσόρισε όλους τους παλιούς και νέους μαθητές του, όλων των βαθμίδων, για τον καθιερωμένο Αγιασμό. Από τα παιδάκια των προσχολικών μας τμημάτων και το Δημοτικό μας, ως το Γυμνάσιο και το Λύκειο ήταν όλοι εκεί. Μαζί και οι απόφοιτοί μας, οι νέοι φοιτητές που έλαβαν ένα ζεστό χειροκρότημα από όλους τους παλιούς τους συμμαθητές για την επιτυχία τους. Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην ακαδημαϊκή τους πορεία.

Περισσότερα...

Σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης διοργάνωσης, τα Εκπαιδευτήριά μας διοργανώνουν το 2ο Σχολείο Επιστημονικών Θεμάτων με τίτλο: «Η πανεπιστημιακή γνώση … απλά». Το Σχολείο πραγματοποιείται στο πλαίσιο προώθησης της γνώσης και της ικανότητας των μαθητών να αντιλαμβάνονται και να εξηγούν τον κόσμο, τα φυσικά φαινόμενα και όχι μόνο. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να περιπλανηθούν στα πεδία της Επιστήμης, να προσεγγίσουν τη γνώση μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, να λάβουν ερεθίσματα και να εμπνευστούν για το μέλλον.

Περισσότερα...

Θερμά συγχαρητήρια στους αποφοίτους μας, στους γονείς τους και στους καθηγητές τους!

Περισσότερα...

Με πολύ μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν στις εξετάσεις του Michigan State University για τo δίπλωμα C2 (Proficiency) πέτυχαν σε ποσοστό 90%. Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στις καθηγήτριές τους.

Περισσότερα...

20180348 1901752386757434 1820435098 oΓια τρίτη χρονιά το Σχολείο μας, το διάστημα από τις 09 έως τις 15 Ιουλίου, είχε την εξαιρετική τιμή να λάβει από τη "Βαλκανική Αμφικτιονία" υποτροφίες δεκαέξι μαθητών της Γ' Γυμνασίου, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαστημική κατασκήνωση "Space Camp Turkey", που βρίσκεται στην Ελεύθερη Ζώνη του Αιγαίου, κοντά στην πόλη Gaziemir, 14klm έξω από τη Σμύρνη. Οι μαθητές μας, τη χρονική περίοδο που βρέθηκαν εκεί, γέμισαν γνώσεις και έλαβαν αναρίθμητες πληροφορίες σε ό,τι αφορά το διάστημα. Πήραν μέρος σε εκπληκτικές δραστηριότητες με κορυφαίες αυτές των προσομοιωτών σε διαστημόπλοιο, στο πώς είναι να περπατήσει κάποιος στο φεγγάρι, ή ποια είναι πραγματικά η δυσκολία κινήσεων σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας!

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 42

"Το Σχολείο του μέλλοντος είναι εδώ, ψηφιακό, βιωματικό, διαδραστικό"